Thursday, September 13, 2007

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ

ΕΛΤΕΕ Β΄ ΑΘΗΝΑΣ & ΑΝΑΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ

ΕΛΤΕΕ Γ΄ ΑΘΗΝΑΣ

ΕΛΤΕΕ ΠΕΙΡΑΙΑ Αθήνα 6/9/2007


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ



Τα Δ.Σ. των ΕΛΤΕΕ: Β΄ Αθήνας & Ανατ. Αττικής, Γ΄ Αθήνας και Πειραιά, εύχονται σε όλους τους συναδέλφους καλή σχολική χρονιά, χαιρετίζουν τους νεοδιορισθέντες συναδέλφους που αναλαμβάνουν υπηρεσία από 6 έως 10/9/2007 και τους εύχονται καλή σταδιοδρομία.

Ειδικότερα χαιρετίζουν τους εκπαιδευτικούς που πρόκειται να υπηρετήσουν στην Τεχνική Επαγγελματική Εκπαίδευση, ένα χώρο στον οποίο δραστηριοποιείται αποκλειστικά η ομοσπονδία μας (ΟΛΤΕΕ) και οι ενώσεις μας (ΕΛΤΕΕ).

Συνάδελφοι, το ευχάριστο γεγονός του διορισμού σας συμπίπτει με μια περίοδο ιδιαίτερα οξυμένων προβλημάτων σε όλη την εκπαίδευση και κυρίως την Τεχνική Επαγγελματική.

Η ΤΕΕ τα τελευταία χρόνια βιώνει μια πρωτοφανή κρίση με χαρακτηριστικά την δραματική μείωση του μαθητικού της δυναμικού, τον κατακερματισμό της σε δύο σχολεία, την αλλοίωση του χαρακτήρα της κλπ. Γνωρίζοντας εκ των προτέρων ότι δεν επιθυμείτε τη διάλυση της ΤΕΕ, αλλά την ύπαρξη και τη βελτίωσή της, σας καλούμε να προσχωρήσετε στον ακηδεμόνευτο και ακομμάτιστο συνδικαλιστικό μας χώρο (ΟΛΤΕΕ-ΕΛΤΕΕ) και να παλέψετε μαζί μας.

Δεν θα παραλείψουμε να αναφερθούμε στην περίπτωση των συναδέλφων, ειδικότητας κομμωτικής, μια ειδικότητα που ουσιαστικά ιδρύθηκε με το Ν. 2640/1998 και παρά την σφοδρή αντίδραση σχολαρχών και άλλων θιγομένων η ειδικότητά αυτή έγινε αποδεκτή από μεγάλο αριθμό μαθητών και ρίζωσε στην ΤΕΕ της οποίας αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι.



Για τα Δ.Σ. οι πρόεδροι των ΕΛΤΕΕ


Β΄ Αθήνας & Ανατ. Αττικής: Κων. Αδριανουπολίτης

Γ΄ Αθήνας : Πέννυ Λιντζέρη

Πειραιά : Ελευθέριος Καλαϊτζόγλου

No comments: